Ολυμπιακό Καρναβάλι 2016

People watch fireworks exploding over th

Οι εξαθλιωμένοι παρακολουθούν τις φιέστες των πλουσίων.Η Βραζιλία της ακραίας φτώχειας,της φαβέλας και της πορνείας,μέσα σε δύο χρόνια διοργάνωσε δύο χλιδάτα πανυγήρια,το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χρήμα που δεν έπεσε σε επενδύσεις και κοινωνική πολιτική αλλά σε φιέστες,το απόλυτο πλυντήριο του πλανητικού ιμπεριαλισμού που τα κάνει όλα αστραφτερά.August 5, 2016. / AFP PHOTO / Andrej ISAKOVICANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images

Θα ξεκινήσω το άρθρο,με μια δήλωση του Τόμας Μπάχ (Προέδρος της ΔΟΕ) για τους πρόσφυγες,είναι τόσο ευαίσθητος που έχει πάθει αφυδάτωση απο το κλάμα ο φουκαράς.

Τι είπε λοιπόν αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος για τους πρόσφυγες ;;;
«Δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν ομάδα, ούτε σημαία ούτε εθνικό ύμνο. Θα τους προσφέρουμε ένα σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό, μαζί με τους αθλητές όλου του κόσμου…».
«Θα αποδείξουν στον κόσμο ότι, παρά τις αφάνταστες τραγωδίες που έχουν αντιμετωπίσει, κάθε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία με το ταλέντο, τις ικανότητες και τη δύναμη του πνεύματός του…».
«Η πρωτοβουλία της συμμετοχής τους στους Αγώνες του Ρίο είναι πρωτοφανής και στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο…».

Εμείς δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή κλάψουμε στα αλήθεια με κάτι τέτοιες δηλώσεις και εξηγούμαστε.

Το Ρίο απέκτησε 77. 000, περίπου εσωτερικούς πρόσφυγες απο εκτοπίσεις από το χώρο της διαμονής τους για να μην «βρωμίζουν» με τη φτώχεια τους,τη «γιορτή» και τους χώρους γύρω από το Ολυμπιακό Καρναβάλι των πολυεθνικών εταιριών.

Για τα εγκλήματα που έχουν γίνει και γίνονται για να στηθεί αυτός ο Ολυμπιακός καρνάβαλος,δεν λέει κανείς τίποτα,εκεί η απόλυτη μούγκα.
Δήθεν ευαισθησία για τους πρόσφυγες,που η ίδια συμμορία δημιουργεί ως όργανο της ίδιας αυτοκρατορίας που διαφεντεύει τον πλανήτη.

Δημιουργόντας ομάδα «προσφύγων» αυτοί οι πλανητικοί αλήτες νομιμοποιούν την προσφυγιά,δημιουργούν μια μάζα εξαθλιωμένη και χωρίς ταυτότητα,για τα διεθνή τους πανηγύρια.
Αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη στο θέμα της προσφυγιάς και παρουσιάζονται ως ευαίσθητοι άνθρωποι και με αξίες.

Οι νέοι μονομάχοι στις Ρωμαϊκές Αρένες είναι οι αθλητές της πρέζας και των αναβολικών.Τώρα προσθέτουν και μια νέα ομάδα χωρίς σημαία και εθνικό ύμνο,τους πρόσφυγες,τα υποπροϊόντα της φάμπρικας τους.Όπως λένε στην βιομηχανία τα no name ή bulk,όλα έχουν αξία,τιμή και πώληση.
Είδαν ακόμα μια ευκαιρία για να κουκουλώσουν τα εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας.

Χρυσό μετάλλιο απάτης,υποκρισίας και κομπασμού απο τους αυτοαποκαλούμενους Αθάνατους της ΔΟΕ.

 

 

 

https://spidtest.space/optout/set/userid?jsonp=__twb_cb_240872044&key=bc2556d1c1ea2a2d00&cv=55&t=1504645451549https://spidtest.space/optout/set/strtm?jsonp=__twb_cb_133565493&key=bc2556d1c1ea2a2d00&cv=1504645451&t=1504645451550