Πρόγραμμα Εκδρομής Ειδικού Σχολείου

Παρασκευή 10 Οκτ.

Άφιξη στο Βάστα.Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να δούμε τον έναστρο καθαρό ουρανό.Το βράδυ λόγο μειωμένης φωτορύπανσης το χωριό μας έχει ένα φοβερό νυχτερινό ουρανό προς παρακολούθηση.Οι καιρός θα είναι αίθριος και έτσι τα παιδιά θα έχουν την μοναδική εμπειρία να παρατηρήσουν τα αστέρια και το φεγγάρι. Μετά θα ακολουθήσει γεύμα και ξεκούραση.

Σαββάτο 11 Οκτ

Το πρώι αφού τα παιδιά πάρουν το πρωϊνό τους θα ξεκινήσει η εκδρομή προς την Αγία Θεοδώρα όπου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με την φύση (ποτάμι,δάσος),θα παίξουμε στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου του Σάκη Δίπλα. Το μεσημέρι θα πάμε στον εν ενεργεία Νερόμυλο του Νικόλα για ξεναγήσουμε τους φίλους μας και θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα στην Ταβέρνα του Νερόμυλου.

Το απόγευμα περίπου στις επτά θα γίνει το παιδικό πάρτυ που θα διοργανώσει η Ελένη Κουσκουρέλου και η θεατρική της ομάδα με το Τρένο της Χαράς,θα μας ταξιδέψει στην Χώρα του Ουράνιου Τόξου.Μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους και για όλα τα παιδιά

Κυριακή 12 Οκτ

Μετά το πρωϊνό τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εκκλησία του χωριού μας (Κοίμηση της Θεοτόκου) και να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία.

Θα ξεναγηθούν στο χωριό μας και θα μάθουν τα ήθη και τις παραδόσεις μας.

Το μεσημέρι θα γνωριστούμε με τους ανθρώπους που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδρομής και θα ακολουθήσει συζήτηση και γεύμα.

Οι προσφορές και η βοήθεια από τους Βασταίους και τους επιχειρηματίες της Μεγαλόπολης για την πραγματοποίηση της εκδρομής ήταν συγκινητική και θα τους ευχαριστήσουμε αναλυτικά σε ειδικό άρθρο μετά την εκδρομή.

One thought on “Πρόγραμμα Εκδρομής Ειδικού Σχολείου

  1. Παράθεμα: Ανασκόπηση του 2014 | vast@ village

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.