Σβήνουμε ένα κεράκι σήμερα

αριθμός-ένα-αθλητική-ανασκόπηση-27278841Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο σε ένα μπαλκόνι προσπαθούσαμε να συνδέσουμε το ερασιτεχνικό δίκτυο και να μπούμε και εμείς στον 21ο αιώνα,να μπούμε στον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου.Εκεί μας καρφώθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα blog που θα γράφαμε σε πραγματικό χρόνο τα σημαντικά νέα του μικρού χωριού μας.

Στην αρχή άσχετοι αλλά με πείσμα και υπομονή αντιμετωπίσαμε άπειρες δυσκολίες και τεχνικά προβλήματα και είμαστε περήφανοι γι’αυτό!

Ο στόχος ήταν να αποκτήσουμε φωνή και ύπαρξη προς τον έξω κόσμο,να συνδέσουμε όσο το δυνατόν το Βάστα με τους Βασταίους που ζουν μακριά,να αποδείξουμε ότι όλα είναι δυνατά αν υπάρχει θέληση.

Κανείς δεν πίστευε,ούτε φανταζόταν ότι αυτή η προσπάθεια θα αγκαλιαζόταν απο όλους εσάς και σε τέτοιο επίπεδο.Αναγνώστες απο Καναδά,ΗΠΑ,Αγγλία,Ολλανδία,Γερμανία,Κύπρο,Γαλλία…πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε τα στατιστικά.Το Βάστα ξαφνικά γίνετε ένα παγκόσμιο χωριό!!!

Χωρίς την ηθική σας στήριξη δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε σήμερα να είμαστε εδώ και να σβήνουμε το πρώτο μας κεράκι.Το ευχαριστούμε είναι λίγο,το vastavilalge είσαστε εσείς και θα φροντίσουμε όσο περνάει απο το χέρι μας να γινόμαστε καλύτεροι.Ιδέες φυσικά και παρατηρήσεις,κριτική και μπινελίκια αν θέλετε να μας στείλετε,τα δεχόμαστε όλα και το θεωρούμε και απαραίτητα.

Το σημαντικό είναι ότι το vastavillage δεν είναι κάτι οργανωμένο,είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα για όλους.Δεν υπάρχουν «δικοί μας» και αντίπαλοι.Αυτό έδωσε το δικαίωμα να γράφουν όσοι θέλουν ακόμα και άτομα που δεν έχουν έρθει ποτέ στο Βάστα ή ακόμα και άτομα που έχουν διαφορετική άποψη σε μερικά θέματα απο τους διαχειριστές.Έτσι αναπτύχθηκε και έγινε ένα μικρό magazino με πιο πλούσια θέματα και άρθα που δεν αφορούν άμεσα το χωριό.

Μέσα στο χρόνο υποσχεθήκαμε αρκετά πράγματα που δεν τα κάναμε.Θα γίνουν απλά είμαστε ολίγον τεμπέληδες.Τρέχουμε και πάρα πολλά θέματα παράλληλα και ο χρόνος δεν μας βοηθάει απόλυτα.

Σκεφτόμαστε να τυπώσουμε το vastavillage και σε περιοδικό ώστε να το διαβάζουν και όσοι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια του internet.Φυσικά θα είναι δωρεάν η διανομή του,αλλά ψάχνουμε το νομικό πλαίσιο για να καλυφθεί το κόστος νόμιμα.

Επίσης έχουμε υποσχεθεί και το vastavillage radio το οποίο τεχνικά είναι έτοιμο,ψάχνουμε τον χώρο για να το στεγάσουμε.

Τώρα μας συγχωρείτε αλλά έχουμε και ένα τσίπουρο που δεν μπορεί να περιμένει άλλο στο τραπέζι!!!!!!

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σβήνουμε ένα κεράκι σήμερα

  1. Παράθεμα: Ανασκόπηση του 2014 | vast@ village

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.