Έργα στο Βάστα

IMAG0233Σήμερα ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο στο Βάστα.

Θα τοποθετηθεί σχάρα αποχέτευσης στην αρχή του πλακόστρωτου και με σωλήνες,τα όμβρια ύδατα θα διοχετεύονται στο ρέμα.

Το χειμώνα ή όποτε έχουμε δυνατές βροχές,οι δρόμοι γίνονται χείμαρροι με προορισμό την πλατεία.Οπότε η πλατεία και η είσοδος του Ξενώνα γίνεται λίμνη,όπως και τα σπίτια κάτω απο την πλατεία.Το έργο είναι σε εξέλιξη και θα αναρτηθούν και άλλες φωτογραφίες μέχρι αποπεράτωσης του έργου.

Θα μου πείτε,τώρα το θυμήθηκαν να γίνει το έργο;Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές;Αλήθεια τι έχει σημασία τελικά,το έργο που θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα ή ο χρόνος που γίνεται;Καλή η γκρίνια αλλά δεν λύνει προβλήματα.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και προς τιμήν του και θα το πω και λαϊκά,μαγκιά του.Μπορεί πολιτικά να είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Και επειδή υπάρχουν μουρμούρες και φήμες ότι οι υποψήφιοι στο χωριό είμαστε στα μαχαίρια,να ενημερώσω τον κόσμο ότι το πρωί πίναμε καφέ παρέα οι υποψήφιοι (Νίκος Αλεξόπουλος,Δήμητρα Παναγοπούλου,Γιάννης Φιλιππούσης),στον Ξενώνα ενώ το έργο είναι σε εξέλιξη.Πως γίνεται να είμαστε εχθροί και να πίνουμε καφέ και να συζητάμε θέματα του χωριού;

Όποιος μπορεί να το εξηγήσει να μας το πεί και μας.Οι επαγγελματίες της διχόνοιας θα μείνουν άνεργοι γιατί ως πρώτο στόχο έχουμε ένα χωριό ενωμένο,δημοκρατικό και ενιαίο ανεξάρτητα αποτελέσματος εκλογών.Ότι και αν βγάλει η κάπλη το βράδυ της Κυριακής νικητής θα είναι το Βάστα.

Το vastavillage είναι ανεξάρτητο,ελεύθερο και πολυφωνικό.Γι’αυτό και ο κάθε ενδιαφερόμενος υποψήφιος μπορεί να αναρτήσει το πρόγραμμα του,τις ιδέες του και ότι άλλο επιθυμεί.

Ως διαχειριστής αυτής της σελίδας και ως υποψήφιος εύχομαι καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους υποψηφίους του χωριού και ας είμαστε θεωρητικά σε «αντίπαλες» πλευρές.Αυτό είναι δημοκρατία και πολιτικός ακτιβισμός.

One thought on “Έργα στο Βάστα

  1. Παράθεμα: Ανασκόπηση του 2014 | vast@ village

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.