Ακυρώθηκε το τοπικό ντέρμπι Ίσαρι-Βάστα

images777Όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των ιστορικών αντιπάλων αθλητικά αλλά φίλων στην καθημερινότητα,Βασταίων και Ισαραίων.Ο καιρός όμως είχε άλλη γνώμη και μας τα χάλασε τα σχέδια.Το Ίσαρι με πρωτοβουλίες του προέδρου του χωριού Τάκη Τσουτσουμπρή,έχει δημιουργήσει ένα ωραίο γήπεδο δίπλα στο σχολείο.Με σιδερένια τέρματα και μπορεί να φιλοξενήσει τοπικούς αγώνες μεταξύ χωριών.Η καλύτερη εποχή είναι τα καλοκαίρια που επί της ευκαιρίας των πανηγυριών μπορούν να διοργανωθούν μέχρι και τουρνουά χωριών.

Το Βάστα με το Ίσαρη είναι γειτονικά χωριά και χρόνια φίλοι,οπότε οι ατάκες και τα πειράγματα είναι σε επίπεδο αστείου και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι το ανταγωνιστικό.Άλλωστε όπως λέμε συνέχεια «θα παίξουμε για την πλάκα μας»,για να διασκεδάσουμε.

Η προπόνηση της ομάδας έγινε στην πλατεία του χωριού,μετά τα πέντε με έξι σουτάκια και πάσες ήμασταν έτοιμοι για το ντέρμπι,σκληρή προπόνηση επαγγελματικού επιπέδου με καφέ στον Ξενώνα.Την παθιασμένη για την νίκη ομάδα μας όμως την σταμάτησε η βροχή (για να είμαστε ειλικρινείς οι Ισαραίοι είχαν πολύ ανώτερη ομάδα φέτος),οπότε και την πρώτη μέρα λόγο κακών καιρικών συνθηκών και με συννενόηση με τους αντιπάλους,το παιχνίδι ακυρώθηκε.

Σήμερα ξαναδώσαμε ραντεβού,χωρίς προπόνηση βέβαια γιατί είμαστε αθληταράδες,αλλά και πάλι ο καιρός είχε άλλα σχέδια.Δεν έβρεξε απλά,αλλά άνοιξαν οι ουρανοί και έγιναν όλα λάσπη.Οπότε και ακυρώθηκε οριστικά για φέτος το παιχνίδι.

Η καλύτερη ατάκα όμως ήταν «ο Θεός αγαπάει το Ίσαρι φέτος» και έτσι το παιχνίδι καταγράφετε στην ιστορία ως ισοπαλία με σκορ 0-0.

Σημασία έχει ότι υπήρξε η θέληση.Του χρόνου θα το συνδιοργανώσουμε καλύτερα και με πολλές εκπλήξεις για το φιλοθεάμων κοινό,αλλά  με την συμβουλή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για να είμαστε σίγουροι!!!

Στιγμές απο την προπόνηση

IMAG0671IMAG0672IMAG0669