Η ιστοσελίδα του χωριού Βάστα είναι γεγονός

11111Η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου των Απανταχού Βασταίων είναι γεγονός.Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε μέσο και δυνατότητα για να γίνει καλύτερο,πιο ενημερωμένο,πιο πλούσιο σε πληροφορία.Σκοπός αυτών των προσπαθειών,όπως και του vastavillage είναι να γίνει μια κιβωτός πληροφοριών και ιστορίας,έτσι διασφαλίζουμε την συνέχεια μας ως οντότητα.

Λίγα λόγια για την σελίδα.Έχει ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον για να περιηγηθήτε και να απολαύσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.Θα βρείτε ξεχωριστά σε κάθε ενότητα, την ιστορία του Συλλόγου,την ιστορία του χωριού,πολιτιστικά θέματα,άρθρα,κοινωνικά θέματα,την εφημερίδα Στουρνάρα και το καλύτερο,το Αρχείο Φωτογραφίας!

Είναι με την μορφή άλμπουμ,χρονολογημένο ανα δεκαετίες! Απλά πατήστε την δεκαετία που θέλετε να δείτε,θα σας ανοίξει σε ξεχωριστή σελίδα το άλμπουμ,σαν βιβλίο θα το ξεφυλλίσετε με τα τόξα κάτω δεξιά,για να κάνετε μεγένθυση στις φωτογραφείες,κάτω αριστερά έχει ένα σετ από εργαλεία μεγένθυνσης,σμίκρυνσης και πλήρης οθόνης.

http://www.vastaarcadias.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s