Κάλεσμα Συσπείρωσης

του Πέτρου Σουλαντίκα

Ως νέο μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Βασταίων,είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που περιβάλλομαι κατά το πλείστον,από νέους ανθρώπους.,Αισθάνομαι τη χαρά και την ανάγκη,να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς,για την εμπιστοσύνη που δείξατε-προσφαίροντας την ψήφο σας-σε όλους εμάς.

Σας απευθύνω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου 2013.Ενός ιστορικού Συλλόγου,περίπου 60 ετών,που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει να επιδείξει περίλαμπρο και ζηλευτό έργο.Υπό το βάρος αυτού του έργου αναλαμβάνουμε το σύλλογο,και σας βεβαιώνουμε ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε,σαν ένας άνθρωπος,να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε,για τους απανταχού της γης πατριώτες. Είμαστε μια νέα ομάδα που αγαπάμε το χωρριό μας,και νιώθουμε και εμείς–όπωσ όλοι–εκείνο το σκίρτημα στην καρδιά μόλις αντικρίζουμε,στην πρώτη στροφή,(στις καθήστρες)το χωριό μας να δεσπόζει.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συγχωριανούς μας,ανεξαρτήτου ηλικίας,να μας συνδράμουν στο νέο συλλογικό μας ξεκίνημα,ώστε όλοι μαζί,με ελπίδα και αισιοδοξια να παραγάγουμε συμαντικό έργο,προς όφελος όλων,παρά τις δυσμενείς συνθήκες,και το γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας που επικρατούν στις μέρες μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλα τα προηγούμενα Δ.Σ. για το έργο που προσέφεραν στο σύλλογο,και με αισιοδοξία για το μέλλον,σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε και για τις οποίες σύντομα θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου.Σας ζητούμε να σταθείτε δίπλα μας με καλή διάθεση,κρίνοντάς μας καλόπιστα,και να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντα στη διαθεσή σας για ότιδήποτε θελήσετε να μοιραστούμε για το χωριό μας