Έλα στην παρέα και γίνε αρθογράφος

images efime

του Γιάννη Φιλιππούση

Αυτή η ιδέα για την ηλεκτρονική εφημερίδα υπήρχε από παλιά, δεν υπήρχαν τα μέσα όμως. Ένα όμορφο βράδυ όμως που καθόμασταν μια μικρή παρέα στο μπαλκόνι του Ανδρέα Παπανδρέου (Λούφα), μας ήρθε η όρεξη και στρωθήκαμε στην δουλειά για να  «στήσουμε» αυτό το blog.Δεν είμαστε ούτε ήρωες,ούτε ζητάμε κάποια προσωπική προβολή και δόξα. Απλά κάνουμε το μεράκι μας πράξη.

Βασική μας αρχή ήταν να γράφουμε μόνο τα καλώς κείμενα και τις προσπάθειες όλων για να κάνουν το χωριό από όμορφο, ομορφότερο. Να υπάρχει μια συνεχή ροή καλών ειδήσεων από το χωριό μας προς όλους.Αυτή η σελίδα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε στο Βάστα,από αυτό το μικρό ορεινό χωριό γράφουμε γι’αυτό και τα νέα είναι φρέσκα.

Λέμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στις προσπάθειες που γίνονται, είτε μεμονωμένα από μόνιμους κατοίκους ή μη, είτε συλλογικά όπως ο Σύλλογος Απανταχού Βασταίων με την εφημερίδα «Η Στουρνάρα» που είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών, τις προσπάθειες των εκλεγμένων προέδρων για ένα βιώσιμο χωριό κ.τ.λ

Γι’αυτό και προσκαλούμε τους πάντες σ’αυτή την προσπάθεια.Η βασική δομή της εφημερίδας έγινε,τώρα μπορούμε υπεύθυνα να καλέσουμε όποιον έχει όρεξη για αρθογράφηση,να μεγαλώσει η παρέα.

Με μόνους όρους και προυποθέσεις, το κείμενο να μην είναι υβριστικό, να μην προσβάλει πρόσωπα και να έχει σχέση με το χωριό Βάστα.

Αν για κάποιο λόγο,που μπορεί να συμβεί,κάποιος θιχτεί,προσβληθεί ή έχει να κάνει κάποια ένσταση σε κάποιο άρθρο του ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη,δεν έχουμε τέτοιους σκοπούς.Υπάρχει σχετική δυνατότητα να σχολιάσει κάτω από το άρθρο ή να στείλει mail με την διαμαρτυρία του. Ο διαβολάκος του τυπογραφείου υπάρχει και εδώ.Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις, δεν είμαστε επαγγελματίες, μόνο μεράκι και ιδέες χρειάζονται και όρεξη για προσφορά!
Τα κείμενα σας,φωτογραφίες,άρθρα κ.τ.λ μπορείτε να τα στέλνετε στο ep.vasta@gmail.com για δημοσίευση. Σε λίγο καιρό όλα τα άρθα θα είναι ενυπόγραφα.

Τους κωδικούς για την διαχείριση,τους δίνουμε μόνο κατόπιν συνεννοήσεως για ευνόητους λόγους.

3 thoughts on “Έλα στην παρέα και γίνε αρθογράφος

  1. Μπράβο για την ιδέα και κυρίως για την υλοποίησή της! Είναι ένας τρόπος να ερχόμαστε καθημερινά πιο κοντά στο χωριό μας κι εμείς οι «ξενιτεμένοι» και να βοηθάμε όπως μπορούμε για να γίνει το χωριό μας καλύτερο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s